GRECS

Conferència sobre l’amor i altres dimonis en temps d’Internet

In ponència, recerca on gener 25, 2012 at 12:50 pm

El Francesc Núñez farà avui la conferència “L’amor i altres dimonis en temps d’Internet” al Col·legi de Periodistes de Catalunya a les 19h, on reflexionarà sobre quin és el lloc de l’amor –i de les emocions en general- en la societat digital, sobre quins canvis, transformacions o permanències podem destacar en les maneres d’enamorar-nos i d’emocionar-nos.

L’amor és un vincle important entre persones i està present en la base de moltes relacions socials. No obstant, sigui quina sigui la seva naturalesa, la manera en com l’experimentem, la rellevància que té en les nostres vides i en les nostres relacions, el sentit que li atorguem o com l’expressem està marcat pels temps que corren, per les circumstàncies socials i vitals que ens envolten.

L’amor, com altres emocions, i com la majoria dels dimonis, té moltes cares i dimensions. Es tracta d’un d’aquells temes “personals” que sovint vivim i experimentem una questió existencial, però que té un origen social com passa amb molts des probelmes que patim, i és per això que la solució sovint s’escapa de les nostres mans.

La reflexió que volem fer sobre l’amor es preté genuïnament humanístics. La cultura humanística ha de formar persones que siguin capaces d’acostar-se al seu entorn social i professional amb les competències i les eines intel·lectuals que els facin aptes per desentrellar el món que ens envolta, coprendre l’entorn cultural i gestionar i donar respostes als reptes que planteja.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: